Llentia cuita pardina BIO 330g
Llentia cuita pardina BIO Casa Amella
Més informació
Llentia cuita pardina BIO Casa Amella
Més informació
INGREDIENTS: Llenties varietat Pardina* (99%), aigua de cocció i sal marina. (*= d’Agricultura Ecològica).
Al ser ecològiques i sense additius recomanem no rebutjar l’aigua de cocció i aprofitar-la pels guisats.
ORIGEN: Lleó.
Envàs de vidre. Etiqueta de paper FSC removible; per reutilitzar o reciclar més fàcilment.
Les úniques llenties cuites al vapor i certificades sense gluten per l’Associació de Celíacs de Catalunya.
Un pot de Llenties cuites Casa Amella al rebost et salva de qualsevol imprevist i és la solució ràpida i saludable per beneficiar-te de tots els seus nutrients.
Només utilitzem llenties ecològiques nacionals i de categoria extra. Aquests provenen del nostre productor de confiança de León.
Les cuinem al vapor, la cocció més saludable. Així és com conservem al màxim el seu sabor, olor, respectem molt millor els nutrients i obtenim una increïble textura que no es desfà.
Tenen un sabor únic, amb una pell molt fina i suau que podràs gaudir tant en amanides fredes com en plats calents i de cullera ja que aguanten molt bé.
Sense additius i sense conservants.
Obrir, escalfar i menjar! Obrir i sense escalfar afegir en amanides, per fer hummus, etc.
Vols idees de receptes? Aquestes t’agradaran.
Una vegada obert, conserva'l a la nevera.