Agar-agar 50g
Agar-agar 50g Terra Sana
Més informació
Agar-agar 50g Terra Sana
Més informació
Agent gelificant vegà d'algues marines - 50 g
L'agar-agar, també anomenat caloca, és un gelificant biològic elaborat a partir d'algues vermelles. És un substitut vegà de la gelatina animal. Amb ell pots preparar un deliciós pastís de formatge, gelatina o púding!
L'agar-agar és un aglutinant i gelificant biològic amb un poder enorme d'unió. Es pot comparar amb la gelatina, però l'agar-agar és més fort ia més és 100% vegà. L'agar-agar està fet d'un 100% d'algues vermelles, també anomenades caloca. Pots fer deliciosos pastissos de formatge veganes o gelatina (sense sucre) amb ella. L'agar-agar s'ha d'afegir només quan el líquid estigui ja calent, ja que en cas contrari es poden formar grumolls. Com que ja es gelifica a temperatura ambient, és important treballar ràpidament. Prova també els altres aglutinants japonesos: el kuzu o l'arrurruix.
L'agar-agar és un aglutinant i gelificant biològic amb un poder enorme d'unió. Es pot comparar amb la gelatina, però l'agar-agar és més fort ia més és 100% vegà. L'agar-agar està fet d'un 100% d'algues vermelles, també anomenades caloca. Pots fer deliciosos pastissos de formatge veganes o gelatina (sense sucre) amb ella. L'agar-agar s'ha d'afegir només quan el líquid estigui ja calent, ja que en cas contrari es poden formar grumolls. Com que ja es gelifica a temperatura ambient, és important treballar ràpidament. Prova també els altres aglutinants japonesos: el kuzu o l'arrurruix.
Emmagatzemar després dobrir hermèticament en un lloc sec i fosc a temperatura ambient (màxim 20 ° C).